Cookies & Privacy

Deze site gebruikt cookies

Deze site maakt gebruik van cookies: kleine tekstbestanden die op uw computer worden geplaatst om de site een betere gebruikerservaring te bieden. Cookies worden over het algemeen gebruikt om gebruikersvoorkeuren te behouden, informatie op te slaan voor zaken als winkelwagentjes en geanonimiseerde trackinggegevens te bieden aan applicaties van derden, zoals Google Analytics. Cookies zullen uw surfervaring in de regel verbeteren. U kunt echter de voorkeur geven aan het uitschakelen van cookies op deze site en op anderen. De meest effectieve manier om dit te doen, is door cookies in uw browser uit te schakelen.

Privacy : Contactgegevens

European Permit Service BV, gevestigd aan Hazeldonk 6519, 4836 LD Breda, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

European Permit Service BV
Hazeldonk 6519
4836 LD Breda
info@epspermits.com
www.epspermits.com

Ruth Vanhees is verantwoordelijk voor de gegevensbescherming bij European Permit Service BV. Je kunt haar bereiken via ruth@epspermits.com.

Uitzonderlijk transport in heel Europa

Landen & Regels

Verwerkte persoonsgegevens

European Permit Service BV verwerkt uw persoonsgegevens omdat u deze gegevens zelf aan ons verstrekt of omdat u gebruik maakt van onze services.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website of wanneer u uw aanmeldt voor onze nieuwsbrief verwerken wij uw voor- en/of achternaam.

E-mailadres

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website of wanneer u u aanmeldt voor onze nieuwsbrief verwerken wij uw e-mailadres.

IP-adres

Wanneer u een reactie achterlaat op onze website, wordt uw IP-adres verwerkt en opgeslagen.

Gegevens over uw activiteiten op onze website

De gegevens over uw activiteiten op onze website worden verwerkt door Google Analytics. Hierbij anonimiseren wij uw IP-adres waardoor deze gegevens niet gebruikt kunnen worden om u als persoon te identificeren. Wij delen deze informatie niet met derden, ook niet met specialisten van Google.

Internetbrowser en apparaat type

Door middel van Google Analytics kunnen wij achterhalen welke browser en welk apparaat onze bezoekers gebruiken. Deze informatie is volledig geanonimiseerd doordat wij geen IP-adressen verzamelen. Deze gegevens worden niet gedeeld met derden.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online-activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@epspermits.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

European Permit Service BV verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • European Permit Service BV analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.

Geautomatiseerde besluitvorming

European Permit Service BV neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van European Permit Service BV) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

European Permit Service BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Gegevens Duur Reden
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Beperkt Wanneer u een reactie achterlaat op onze website worden uw gegevens (naam, e-mailadres, website) bewaard totdat deze reactie wordt verwijderd.
Gegevens Duur Reden
Voornaam
Achternaam
E-mailadres
Beperkt Wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief worden uw gegevens (naam, e-mailadres, website) bewaard totdat u zich weer afmeldt voor onze nieuwsbrief.

Zoals eerder in deze privacyverklaring genoemd: om uw gegevens in te zien en/of te (laten) verwijderen, neem contact op met info@epspermits.com. Wij reageren binnen 24 dagen.

Delen van persoonsgegevens met derden

European Permit Service BV verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

European Permit Service BV gebruikt uitsluitend functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van uw computer, tablet of smartphone. European Permit Service BV gebruikt cookies een technische en analytische functionaliteit. De functionele cookies zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. De analytische cookies worden gebruikt om het bezoek aan onze website en het surfgedrag op onze website te analyseren, zodat we beter weten met welke informatie we u het best kunnen bedienen.
Bij uw eerste bezoek aan onze website hebben we uw akkoord al gevraagd voor het gebruik van cookies.
U kunt u afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast hebt u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door European Permit Service BV en hebt u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.
U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@epspermits.com.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
We willen u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

European Permit Service BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u het idee hebt dat uw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@epspermits.com

European Permit Service

Wij weten de weg.

Menu