Contact

Uw zorg uit handen

Als vervoerder weet u uit ervaring hoeveel planning en investeringen het vergt om een uitzonderlijk transport probleemloos en soepel te laten verlopen. Wij kunnen u veel zorgen uit handen nemen op het gebied van transportvergunningen / begeleidingen. Daarom willen we u graag uitnodigen voor een ‘proefrit’. Laat ons uw Europese transportvergunningen / ontheffingen voor uw transport verzorgen en ervaar de uitzonderlijke service van European Permit Service.

Van A naar B, van A tot Z geregeld in heel Europa

Met EPS gaat u met een gerust hart de weg op. Dankzij onze kennis, ervaring en de juiste connecties kunnen we u adequaat adviseren over de eisen die overheden stellen aan uw uitzonderlijk transport. Ook kunnen we zorgen voor een routeverkenning en/of transportbegeleiding. Het regelen van de juiste transportvergunningen / ontheffingen is complex en daardoor specialistenwerk. Laat het dus over aan EPS.

Contacteer ons

Uitzonderlijk transport in heel Europa

Landen & Regels

Boek nu uw ‘Proefrit’

Voorkom onaangename verrassingen onderweg. Laat EPS ook úw vergunningen / ontheffingen regelen en desgewenst de routeverkenning en transportbegeleiding. Dat scheelt u veel rompslomp, kopzorgen en tijd. En levert u uiteindelijk de nodige complimenten op van uw opdrachtgevers. Ervaar zelf het gemak van onze service en maak een ‘proefrit’: neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Uw gegevens:


Totale maatvoering
van uw startklare combinatie:

Meer weten over onze services?

download hier onze brochure

European Permit Service - Brochure

Gegevens

European Permit Service BV

Hazeldonk 6519 – 4836 LD Breda – Nederland
Tel: +31 (0)76 – 596 77 90
Fax: +31 (0)76 – 596 77 91
GSM: +31 (0)6 – 237 553 10
E-Mail: info@epspermits.com
K.v.K. Breda Hr.nr.: 20112621
BTW-nr.: NL 8125.43.348.B01

European Permit Service

Wij weten de weg.

De EPS Nieuwsbrief

Altijd goed voorbereid op weg

Via onze nieuwsbrief houden we u graag geregeld op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Meldt u zich gerust vrijblijvend aan.

Menu