Contact

Uw zorg uit handen

Als vervoerder weet u uit ervaring hoeveel planning en investeringen het vergt om een uitzonderlijk transport probleemloos en soepel te laten verlopen. Wij kunnen u veel zorgen uit handen nemen op het gebied van transportvergunningen / begeleidingen. Daarom willen we u graag uitnodigen voor een ‘proefrit’. Laat ons uw Europese transportvergunningen / ontheffingen voor uw transport verzorgen en ervaar de uitzonderlijke service van European Permit Service.

Van A naar B, van A tot Z geregeld in heel Europa

Met EPS gaat u met een gerust hart de weg op. Dankzij onze kennis, ervaring en de juiste connecties kunnen we u adequaat adviseren over de eisen die overheden stellen aan uw uitzonderlijk transport. Ook kunnen we zorgen voor een routeverkenning en/of transportbegeleiding. Het regelen van de juiste transportvergunningen / ontheffingen is complex en daardoor specialistenwerk. Laat het dus over aan EPS.

Gegevens

European Permit Service BV
Hazeldonk 6519
4836 LD Breda
Nederland

Tel: +31-76 596 77 90
Fax: +31-76 596 77 91
GSM: +31-62 375 53 10

E-Mail: info@epspermits.com

K.v.K. Breda Hr.nr.: 20112621
BTW-nr.: NL 8125.43.348.B01

Algemene Voorwaarden

EPS Brochure

Boek nu uw 'Proefrit'

Voorkom onaangename verrassingen onderweg. Laat EPS ook úw vergunningen/ontheffingen regelen en desgewenst de routeverkenning en transportbegeleiding. Dat scheelt u veel rompslomp, kopzorgen en tijd. En levert u uiteindelijk de nodige complimenten op van uw opdrachtgevers. Ervaar zelf het gemak van onze service en maak een ‘proefrit’: neem contact op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding.

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht*

* verplichte velden

European Permit Service. Wij weten de weg.

Facebooklinkedinmail

We’d like to keep you abreast about new developments through our newsletter. Please subscribe free of any obligation!

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!