European Permit Service

Interesse in onze diensten?

Ontvang vrijblijvend een offerte

Over EPS

Begin jaren ’90 waren de regels rond het internationale uitzonderlijk transport erg onoverzichtelijk. Marc Ballet bedacht in 1992 dat dit anders kon. Er moest zo snel mogelijk een vraagbaak voor de vervoerder worden opgericht. Deze vraagbaak werd European Permit Service, afgekort EPS. De naam maakt gelijk al duidelijk waar het om gaat: Service voor wat betreft vergunningen op Europees niveau! Zo ontstond een serviceverlener waar u tot op heden op elk moment terecht kunt met al uw vraagstukken betreffende uitzonderlijk transport.

Steunpilaar, partner en vraagbaak

Het is de visie van EPS om voor u dé steunpilaar, partner en vraagbaak te zijn op het gebied van uitzonderlijk transport. EPS streeft ernaar om alles zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken zodat uw transport probleemloos de weg op kan. Doordat u snel en met een gerust hart de weg op wil, zijn wij steeds ter uwer beschikking en dit 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Uitzonderlijk transport door steeds meer landen

Om in Europa van A naar B te komen, moet vaak een groot aantal overheidsinstellingen worden benaderd. Vroeger lag de nadruk eerst op West-Europese landen. Inmiddels breiden wij al vele jaren onze expertise uit naar de rest van Europa. Dit alles doen wij om u van de beste service en meest accurate informatie te blijven voorzien.

Laat ons ook uw Europese vergunningen/ontheffingen voor uw transport verzorgen en ervaar de uitzonderlijke service van European Permit Service!

Heeft u vragen over uitzonderlijk transport? Bel ons dan vandaag nog!

Waarom kiezen voor EPS

Ontzorgen

Uw transport in onze handen

Netwerk

Connecties op nationaal en internationaal niveau

Deskundig

Zorgvuldig en nauwkeurig van vertrek tot bestemming

Ervaring

Sinds 1992 nog steeds dé sterkste partner