European Permit Service

Interesse in onze diensten?

Ontvang vrijblijvend een offerte

Transport & Kraanwerkzaamheden

Wij kunnen de meest uiteenlopende transporten en kraanwerkzaamheden ook voor u verzorgen. Ons netwerk hiervoor strekt zich uit over geheel Europa.

Indien u niet over eigen transportmiddelen beschikt om een uitzonderlijke lading te vervoeren, kan EPS u voorzien van het juiste materiaal. Wij kunnen dus een volledige Europese logistieke service aanbieden!

Of het nu gaat over het vervoeren van een boom, bouwmaterialen, breekbare goederen, tot zware machines, voor alle soorten uitzonderlijk transport vinden wij de beste partner en de meest ideale weg. Wij zijn dus uw logistieke dienstverlener van laadplaats tot eindbestemming.

Ook betreffende kraan(hijs)werkzaamheden werken wij met betrouwbare partners! Zij kunnen de juiste oplossing bieden voor elke toepassing rekening houdende met veiligheid, kwaliteit en milieu. Bovendien worden de kranen bediend door gekwalificeerde flexibele en gedreven kraanmachinisten waarbij veiligheid van het grootste belang is. Niet te vergeten zijn er om bepaalde kraanwerkzaamheden te kunnen uitvoeren, vergunningen betreffende verkeersmaatregelen en veiligheidsvoorzieningen nodig. Wij vertrouwen hiervoor op onze partners om dit alles in goede banen te leiden.

Meer weten? Bel ons gewoon even op!

Waarom kiezen voor EPS

Ontzorgen

Uw transport in onze handen

Netwerk

Connecties op nationaal en internationaal niveau

Deskundig

Zorgvuldig en nauwkeurig van vertrek tot bestemming

Ervaring

Sinds 1992 nog steeds dé sterkste partner